کانکس اداری

کانکس اداری یا دفتری سازه ای پیش ساخته می باشد که به عنوان دفتر کار یک تیم اداری یا بعضا اتاق مهندسین و مدیران پروژه ها مورد استفاده قرار می گیرد.
این سازه دارای پلان های متفاوتی می باشد که هر سازمان یا اداره ای بنا به نیاز خود از کانکس اداری و تعداد پرسنلی که قرار است در آن مستقر شوند و همینطور بسته به نوع خدماتی که میخواهند ارائه دهند طرحی را در نظر می گیرند که طبیعتا همه آنها با یکدیگر متفاوت است.از دیگر مسائلی که در انتخاب نوع آن تاثیر گذار است محل استفاده آن بوده . بطور مثال و قتی قرار باشد سازه بروی پشت بام و در واقع به عنوان یک طبقه به ساختمان اظافه شود با وقتی که قرار است داخل یک محوطه مورد استفاده قرار گیرد متفاوت است.از همین رو پیشنهاد ما برای انتخاب یک دفتر اداری پیش ساخته متناسب با نیاز شما این است که کاربری های آن تعریف ، نیاز ها مشخص و ابعاد مورد نیاز یا همان مساحتی که برای این کار در اختیار داریم را تعین کرده ، پس از آن اگر در میان نمونه های موجود از محصولات تولید کنندگان کانکس سازه ای مطابق با نیازمان یافتیم خریداری و در غیر این صورت سفارش طراحی و ساخت یک کانکس اداری اختصاصی را بدهیم که با ویژگی های مد نظر مان مطابقت داشته باشد.

انواع کانکس اداری
کاربری اداری دارای تنوع محصول زیادی بوده چرا که استفاده هایی که از آن می شود این را طلب می کند که ویژگی های خاصی در هرکدام گنجانده شده باشد. بطور مثال برخی از آن به عنوان دفتر فروش یا اتاق جلسات و یا حتی اتاق میهمانان ویژه استفاده کرده و برخی دیگر فقط به عنوان یک کانکس اداری مستقر در کارگاه ساختمانی برای انجام امور اداری یک کارگاه مورد استفاده قرار می دهند. از این رو انتظارات این مجموعه ها و نوع استفاده آنها با یکدیگر متفاوت بوده و باعث ایجاد تنوع محصول در این شاخه گردیده.در مجموع می توان کانکس اداری را به دو دسته کلی تقسیم کرد که هر کدام در جایگاه خود کاربرد دارند.در ادامه هرکدام را با ویژگی های منحصر بفرد خود بصورت مختصر آورده ایم.


کانکس اداری فانتزی 


کانکس اداری لوکس : از این سازه به عنوان دفاتر مدیریتی یا اتاق انتظار ارباب رجوع، اتاق ملاقات و جلسات مهم و گاها نمایشگاه محصولات یک مجموعه استفاده می کنند که دارای ظاهری زیبا بوده و از آن با نام کانکس لوکس اداری نیز یاد می شود.استفاده از مصالح لوکس در بدنه خارجی و فضای داخلی این سازه باعث می گردد تا یک دفتر کار شیک و مجهزی را به وسیله آن ایجاد کنیم اما از طرفی قیمت این سازه بخاطر استفاده از مصالح لوکس کمی بالا تر از نوع ساده می باشد.


کانکس اداری ساندویچ پانل 


کانکس اداری ساده : در این نوع برعکس نمونه قبلی که اهمیت زیادی به زیبایی و نمای خارجی سازه داده می شد ، کاربری و اقتصادی بودن در درجه اهمیت اول قرار دارد و بنا به نوع نیاز ممکن است از نوع ساندویچ پانل ، کانکس کارگاهی ، سایدینگ ، دو طبقه ، پلان باز با پارتیشن های تفکیک کننده و یا هر نوع خصوصیت دیگری باشد که تعداد کارمندان و نحوه فعالیت آنها مشخص کننده این خصوصیات می باشد و در ساخت آن محدودیتی از این نظر وجود ندارد.


داخل کانکس اداری

فضای داخلی کانکس اداری باید به گونه ای باشد که رفت و آمد کارمندان تداخلی در عملکرد یکدیگر ایجاد نکرده و همچنین بخش های مختلف که دارای روابط کاری وابسته ای در فضای داخل کانکس اداری می باشند به یکدیگر نزدیک و اگر در سازه های مجزا هستند نیز حدالمقدور دفاتر آنها در مجائرت یکدیگر قرار داشته باشد. نکته بعدی در ارتباط با داخل کانکس اداری میزان نور گیری مورد نیاز و یا روشنایی به وسیله چراغ ها می باشد که باید تامین کننده روشنایی مورد نیاز جهت انجام امور و مکاتبات اداری باشد.

مشخصات کانکس اداری


کانکس اداری باید دارای شرایط و امکاناتی منحصر بوده تا با بقیه کانکس ها متفاوت و جوابگوی نیاز کاربر باشد. از جمله مهمترین آنها به این قرار است
درب آن باید در ابعادی باشد که جوابگوی رفت و آمد زیاد و برای بردن میز و صندلی های اداری به داخل آن باشد.همچنین محل قرار گیری درب کانکس اداری بهتر است در جایی باشد که بتوان فضای انتظاری برای مراجعه کننده در نظر گرفت و رفت و آمد ها مزاحمتی برای کارمندان ایجاد نکند.پیشنهاد می شود از درب ضد سرقت یا درب های کشویی با شیشه سکوریت استفاده شود.
کف سازه باید کاملا قرص و محکم بوده و در هنگام رفت و آمد های زیاد دچار لرزه نگردد،برای اینکه اتفاق نیفتد یا به حداقل برسد پیشنهاد میکنیم شاسی آن بصورت دورکلاف از تیر آهن نمره 16 بوده و همچنین تیر آهن هایی از وسط شاسی به کلاف دور متصل شوند تا لرزه وسط کف کانکس اداری را بگیرند.بهتر است برای کف سازه از تخته ضد آب با کفپوش طرح پارکت و یا از سرامیک با ملات ماسه سیمان استفاده شود تا هم نظافت و شستشوی کف سهولت یابد و هم در هنگام رفت و آمد های زیاد دچار فرسودگی نگردد.
ارتفاع دیواره ها ،در واقع فاصله کف تا زیر سقف از داخل سازه اگر کانکس اداری با سقف شیب دار است در کوتاه ترین جا 2.2 متر و در بلند ترین جا 2.7 مناسب می باشد و اگر سقف صاف بوده و یا سقف کاذب دارد فاصله 2.5 تا 2.65 متر مناسب می باشد .
ابعاد و محل پنجره ها باید طوری باشد تا تامین کننده نور فضای داخلی بوده و در هنگام طراحی آن باید به این نکته که محل قرار گیری میز و تجهیزات اداری و همینطور محل نشستن مراجعین توجه کرد تا با محل قرار گیری پنجره ها تداخل نداشته و براحتی بتوان پنجره ها را باز و بسته کرد تا هوای درون سازه را تهویه کند.پیشنهاد می شود برای جلو گیری از اتلاف انرژی و ممانعت از ورود گرد و غبار به داخل فضا از پنجره های دو جداره استفاده شود.


فضا های فرعی مانند آبدار خانه و سرویس بهداشتی ، اتاق تکثیر و کپی ، صندوق و خیلی فضا های دیگر که نیاز یک فضای اداری است را میتوان در کانکس اداری گنجاند که بستگی به کاربری و نیاز خریدار دارد.


برچسب‌ها: کانکس دست دوم، کانکس اداری، کانکس ویلایی، کانکس مسکونی، کانکس کارگاهی، قیمت کانکس، قیمت کانکس دست دوم،

بازدید:

[ ]